Close search

Пилешки сърца на шиш

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Пилешки сърца на шиш photo-credit Пилешки сърца на шиш

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Пилешките сърца се измиват и се сваряват в подсолена вода. 
  2. Изцеждат се и се почистват от вената и останала кръв. 
  3. В тиган се загрява масло, добавят се скилидките пресован чесън. 
  4. Сърцата се задушават за 5-6 минути, след което се набождат на шишчета, поръсват се със сусам и малко черен пипер и се изпичат за няколко минути, докато почервенеят. 
  5. По желание се сервират със соев сос, люта чушка и лимон.

1 Коментар

  1. Small
    roba absolvire

    Great humans speeches and toasts, possibly toasts. are hands down transferred at some time through party and expected to turn into very funny, amusing not to mention educational in the mean time. best man wedding speeches roba absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност