Пилешки сърца на шиш
Продукти
- 1 люти чушлета
- 1 лимон
- 20 мл соев сос
- 3 щипка черен пипер
- 1 шепа сусам
- 3 скилидки чесън
- 3 с.л. масло
- 700 г пилешки сърца
Начин на приготвяне
- Пилешките сърца се измиват и се сваряват в подсолена вода.
- Изцеждат се и се почистват от вената и останала кръв.
- В тиган се загрява масло, добавят се скилидките пресован чесън.
- Сърцата се задушават за 5-6 минути, след което се набождат на шишчета, поръсват се със сусам и малко черен пипер и се изпичат за няколко минути, докато почервенеят.
- По желание се сервират със соев сос, люта чушка и лимон.
Сос "100 острова"
В сосиера се смесва кетчупът с майонезата, горчицата и соса Уорчестър. Добавят се нарязаните на ситно...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
Great humans speeches and toasts, possibly toasts. are hands down transferred at some time through party and expected to turn into very funny, amusing not to mention educational in the mean time. best man wedding speeches roba absolvire