Пилешки рулца
Продукти
- 4 броя пилешки филенца от гърдите
- 1 връзка пресен лук
- 0,5 връзка магданоз
- 35 г масло
- 30 мл. бяло вино
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме филетата. Начукваме ги на тънко, поръсваме ги с подправките, добавяме нарязания на ситно лук и маслото, и ги завиваме на руло.
- Забождаме ги с клечка за зъби.
- Овалваме ги в брашно и ги запържваме леко от всички страни.
- Изваждаме ги от мазнината, в която добавяме 1 с.л. брашно, което леко запържваме и разреждаме с виното и малко вода, и в получения сос варим рулцата за около 25 минути.
- Посоляваме на вкус, добавяме ситно нарязаният магданоз, разбъркваме и сервираме.
Боровинков пай
За тестото: Пресяваме брашното в дълбок съд. Отделно разбиваме много добре яйцата със захарта. Прибав...
Разбъркана лазаня
Накисваме хляба във вода. Обелваме и нарязваме на ситно лука и чесъна. Почистваме и нарязваме на ситн...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook