Пилешки пържоли с кашкавал и синьо сирене
Продукти
- 50 г синьо сирене
- черен пипер
- 60 г сирене ементал , настъргано или кашкавал
- 10 г масло
- сол
- 4 пилешки пържоли филе
Начин на приготвяне
- Пържолите се посоляват и подправят с черен пипер.
- Напръскват се с малко зехтин и се покриват с фолио.
- Начукват се с дървено чукче.
- В тиган се поставя маслото и се загрява на среден огън.
- Пържолите се запичат от двете страни.
- След това се поръсват със синьото сирене и настъргания Еметал, и се поставят във фурна да се запекат.
- Пържолките се поднасят горещи, гарнирани с печени картофки и свежа салата по избор.
Свински пържоли със сметанов сос и орехи
Начукайте внимателно пържолите и ги поръсете с чере...
Домашна пица с прошуто и моцарела
За тестото: пресяваме брашноро. Добавяме яйцата, зе...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook