Пиле със зеленчуци по италиански
Продукти
- 2 тиквички
- 2 домата
- 1 щипка черен пипер
- 0,5 ч.л. сол
- 2 бр. пилешки гърди
- 2 скилидки чесън стар
- 280 г боб , сварен
- 3 стръка босилек
- подправики на избор и вкус
Начин на приготвяне
- Малко зехтин се загрява в тенджера и се запържва нарязаният на ситно чесън.
- Добавят се пилешките гърди и се запържват до златисто. Овкусяват се със сол и черен пипер.
- Нарязват се на едри парчета тиквичките и доматите. Сваряват се на пара, докато станат готови.
- Добавя се бобът от консерва към зеленчуците на пара.
- Разбърква се добре, разпределя се в чинии и върху зеленчуците се поставят пилешките гърди.
- Сервира се с листенца пресен босилек и подправки на вкус.
Шишчета от агнешко месо с ароматни подправки
Нарязваме месото на еднакви по форма не много голем...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook