Пиле Кацу
от общо
128 гласа
Време: 30
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бира
Продукти
- 2 с.л. къри паста
- 2 с.л. мед или кафява захар
- 2 с.л. кетчуп
- 2 с.л. соев сос
- 3 скилидки чесън
- 8 с.л. корнфлейкс
- 1 яйце
- 4 бр пилешки гърди
Начин на приготвяне
1. Измиваме и подсушаваме пилешките гърди. Нарязваме ги на лентички и потапяме в разбитото яйце.
2. След това овалваме филетата в корнфлейкса.
3. Нареждаме филетата върху хартия за печене и печем до златисто на 200 градуса.
4. От останалите съставки правим сос като пресоваме чесъна и добавяме соевия сос, кетчуп, мед и къри пастата.
5. Сервираме със зелена салата.
Морски език с майонеза
1. Смесваме галетата с черния пипер и малко сол. Овалваме филетата в брашното, после в разбитите яйца...
Запечени тиквички с моцарела, маслини и чери домати
1. Измиваме и издълбаваме тиквичките по дължина.2. ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook