Close search

Морски език с майонеза

5.0
от общо 126 глас
Време: 35
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Морски език с майонеза photo-credit Вкусен паниран морски език

Начин на приготвяне

1. Смесваме галетата с черния пипер и малко сол. Овалваме филетата в брашното, после в разбитите яйца и пак в галетата.

2. Нареждаме ги в намазнена тавичка и ги наръсваме с малко мазнина. Печем до златисто.

3. Смесваме майонезата, лимоновия сок и малко черен пипер.

4. Сервираме със зелена салата и майонезения сос.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност