Пене със сметана и магданоз
Продукти
- 200 г пене
- 3 с.л. зехтин
- 220 г заквасена сметана
- 100 г топено сирене , нарязано
- 100 г сирене - бяло или друг вид краве сирене, настъргано
- 2 г червен пипер
- сол
Начин на приготвяне
- Сваряваме пастата според описанието на опаковката, като към водата добавяме 1 с.л. от зехтина и малко сол.
- В подходящ съд загряваме останалия зехтин и добавяме сметаната, като разбъркваме през цялото време докато се затопли добре.
- Прибавяме сирената. Изчакваме да заври, като отново разбъркваме непрекъснато и отстраняваме от котлона.
- В голяма купа смесваме пастата със соса, добавяме нарязания магданоз и разбъркваме добре.
- Поръсваме с червения пипер и сервираме.
Печени пилешки бутчета с картофи и лук
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook