Пене с масло
Начин на приготвяне
- "Пускаме" пенето във вряща подсолена вода.
- Сваряваме ги според указанието на опаковката.
- Прецеждаме ги.
- Разтапяме маслото и го прибавяме към пастата. Разбъркваме.
- Сервираме в купа или подходяща чиния.
Съвет: По желание, може да им добавим сирене и/или захар.
Лют ориз с шафран
Почистваме и измиваме добре ориза. Накисваме го в студена вода за 30 минути. Слагаме вода да кипне. М...
Пълнени яйца с шафран
Сваряваме яйцата твърдо. Обелваме ги и ги разрязваме на две половинки по ширина.Изваждаме жълтъците. ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook