Печено свинско с лук
Продукти
- 150 г лук
- 200 мл. бира
- 20 г чубрица
- 8 г сол
- 15 г черен пипер
- 10 с.л. соев сос
- 500 г свинско месо филе
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото и го натриваме добре с подправките и соевия сос. Оставяме го да престой така около 12 часа в хладилник.
- Почистваме и нарязваме лука. Овкусяваме го със сол и черен пипер на вкус.
- Изваждаме месото от хладилника и го поставяме в тавичка.
- Добавяме лука и бирата.
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 1 час.
- Изваждаме и сервираме.
Съвет:
Месото, както и лука може да изпечем на барбекю.
Панирана бяла риба
Разбиваме белтъците на пяна. Смесваме брашното с галетата. Разбъркваме добре. Посоляваме рибното филе...
Люта пица
Измиваме доматите и чушките, нарязваме ги на кръгчета. Поставяме ги в отделни купички.Разточваме тест...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook