Печени пресни картофи с магданоз и розмарин
Продукти
- 1 кг. пресни картофи
- 1 скилидка чесън
- 1 връзка магданоз
- 0,5 ч.л. розмарин
- 1 ч.л. сол
- 1 ч.л. черен пипер
- 2 с.л. зехтин
Начин на приготвяне
- Измиваме и изтъркваме картофите. Нарязваме ги.
- Слагаме ги в тава, в която добавяме ситно нарязания чесън.
- Сипваме малко зехтин, поръсваме с розмарина, сол и черен пипер на вкус. Заливаме с една малка чашка вода и разбъркваме добре.
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна.
- Сервираме горещи, поръсени с нарязания магданоз.
Миди с лук
Измиваме и почистваме мидите от водорасли.В подходяща тенджера загряваме зехтина. След като се нагрее...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook