Печени пилешки крилца със соев сос
Продукти
- 2 г черен пипер
- 50 г масло на стайна температура
- 20 мл соев сос
- 1 кг пилешки крилца
Начин на приготвяне
- Сложете пилешките крилца заедно със соевия сос и черния пипер в плътно затворен найлонов плик и мариновайте най-малко за един час.
- Загрейте фурната до 200 градуса. Намажете с масло тава с размери 20 см. х 30 см. Изсипете крилцата с маринатата в тигана и добавете накъсаното на малки парченца масло.
- Печете на 200 градуса за около 50 минути, като обръщате крилцата на всеки 10-15 минути. Гответе, докато крилцата станат готови.
- Сервирайте със свежа салата по избор.
Коктейл "Santo Libre"
Във висока чаша слагаме лед. Добавяме 50 мл Brugal Anejo Rum. Завършваме със спрайт. Гарнираме с резе...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook