Печена царевица здравословно
Начин на приготвяне
- Заливаме царевицата със студена вода и я оставяме да постои около 30 минути. След това я подсушаваме.
- Обелваме листа на кочаните.
- В купичка смесваме маслото, кимионът и солта.
- Намазваме всеки кочан много добре с маслената смес.
- Загряваме скарата и печем царевицата около 10 минути, или докато зърната омекнат и придобият лек загар.
Съвет:
След като е готова царевицата, може да я задушим леко за по-сочен вкус, като я увием във фолио.
Коктейл "White Russian"
В чаша за уиски слагаме няколко кубчета лед. Добавяме водката и ликьора. Разбъркваме.Бавно и внимател...
Кренвирши с ориз
Почистваме и нарязваме морковите, лука и чушката. Задушаваме ги в тенджера с олиото и 200 мл. топла в...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook