Пъстра салата
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и настъргваме зелето и цвеклото. Нарязваме на тънки кръгчета ряпата.
- Намачкваме зелето със солта, зехтина и оцета. Върху него слагаме ряпата и цвеклото.
- По желание, преди сервиране поръсваме салатата с малко слънчогледово семе, подправки и малко зехтин.
Кюфтета от леща
Сваряваме лещата много добре, така, че да стане на гъста каша.Прекарваме я през машинка за месо и я о...
Шоколадова торта с малини
Сипваме кафето в тенджера и прибавяме маслото и захарта, които разтапяме на умерен огън.Махаме тендже...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook