Пържена сьомга с песто
Продукти
- черен пипер на вкус
- 4 с.л. зехтин
- 5 мл лимонов сок , прясно изцеден
- 800 г филе от сьомга
- 1 с.л. песто
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Рибата се нарязва на еднакви по големина парчета и се подправя със сол и черен пипер. Пържи се в нагорещен зехтин, първо от страната където и била кожата и когато придобие златиста коричка, се обръща.
- Към рибата се добавя пестото и се готви още 1–2 минути.
- Сьомгата се поднася полята с лимоновия сок и гарнирана със свежа салата.
Бутер кроасани със сирене, масло и сусам
Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го ра...
Задушена сьомга с оцет и бяло вино
В съд с капак, задушаваме сьомгата заедно с оцета ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook