Панирани пилешки хапки
Продукти
- черен пипер
- сол
- 1 ч.л. куркума
- 50 г корнфлейкс
- 1 с.л. брашно
- 2 яйца
- 0,5 ч.ч. бира
- 1 с.л. галета
- 250 г пилешко месо
Начин на приготвяне
- Смесваме брашното, галетата, куркумата, корнфлейкса, яйцата, бирата, сол и черен пипер. В сместа оваляме тънко нарязаните парчета пиле и пържим в зехтин.
- Изваждаме панираното пилешко от тигана и го поставяме върху домакинска хартия, за да отстраним ненужната мазнина.
- По желание, преди сервиране поливаме с малко прясно изцеден лимонов сок.
Рецепта за успокоение на язвата от Петър Димков
Смесваме лещата със зехтина и меда. Разбъркваме доб...
Чай за имунитет от проф. Мермерски
В подходящ съд поставяме касиса, шипката и листата ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook