Панирани банани с хрупкава коричка
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата, към тях прибавяме прясното мляко, брашното, галетата и ванилията. Трябва да се получи гъста каша.
- Обелваме бананите и ги оставяме цели.
- Потапяме бананите в кашата и ги пържим в маслото, до получаването на златиста коричка.
- Сервираме топли, по желание гарнирани с топка сладолед.
Шоколадови палачинки
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибавяйки млякото и брашното, докато получим гъста каша...
Боб с наденица
От вечерта накисваме боба в студена вода. След това го отцеждаме от водата, слагаме го в тенджера, за...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook