Паниран кашкавал
Начин на приготвяне
1. Нарязваме кашкавала на правоъгълни парчета с дебелина 1 см.
2. Разбиваме яйцата и добавяме брашното докато получим гладко тесто (пане).
3. Потапяме кашкавалените парчета в студена вода, овалваме ги в брашното с пармезан и след което ги потапяме в пането и изпържваме в сгорещена мазнина
Доматена супа с кускус
1. Запържваме брашното в маслото, разреждаме с 4 чаши вода и щом заври, добавяме настърганите обелени...
Бифтек по немски
1. Настъргваме на ренде главата лук и я запържваме в сгорещеното масло.2. Прибавяме смляното телешко ...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
Really interesting and special post. I like things such as making more homework, developing writing skills, and also related things. These kinds of secrets help in being a qualified person on this topic. This page is very helpful to myself because people like you committed time to learning. Regularity is the key. But it is not too easy, as has been designed to be. I am not an expert like you and plenty of times I feel really giving it up. toca si esarfa absolvire