Close search

Панакота с бял шоколад и малини

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Панакота с бял шоколад и малини photo-credit Панакота с бял шоколад и малини

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Накисваме желатина до омекване.
  2. Кипваме сметаната, млякото и захарта.
  3. Прибавяме ванилията.
  4. Прибавяме желатина и прецеждаме.
  5. Разпределяме сместа в купички и охлаждаме за около 5 часа в хладилник. 
  6. Преди сервиране гарнираме с настъргания шоколад и малините.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност