Палачинки с шоколад
Продукти
- течен шоколад за намазване
- 50 г масло
- 4 яйца
- 10 г ванилия
- 1 с.л. кисело мляко
- 320 мл прясно мляко
- 220 г брашно
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибавяйки млякото и брашното, докато получим гъста каша. Прибавяме киселото мляко и ванилията.
- В нагрят, намазан с масло тиган сипваме от кашата - по около 1 черпак и изпържваме от двете страни, до зачервяване на палачинките.
- Преди поднасянето ги намазваме с течен шоколад и навиваме на рула или ги прегъваме на триъгълници. Допълнително може да гарнираме с топка сладолед и малко шоколадов топинг.
Крем брюле с малини
Загряваме фурната до 150 градуса.Разбиваме жълтъците със захарта и ваниловия екстракт до кремообразна...
Салата от краставици с орехи и авокадо
Измиваме добре и нарязваме краставицата. Поставяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook