Овнешко месо със зеленчуци
Продукти
- 1 кг овнешко месо
- 100 г картофи
- 200 г домати
- 1 морков
- 1 връзка магданоз
- 6 глави лук
- 6 лъжици олио
- червен пипер
- сол
100 г съдържат:
- 178 калории
- 11 г мазнини
- 17 г протеини
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на парчета, посоляваме го със сол и червен пипер, прибавяме лука, нарязан на ситно, олиото и слагаме във фурната (в гювеч) да се запече, като от време на време доливаме по малко гореща вода.
- Когато месото поомекне, прибавяме нарязаните зеленчуци и част от нарязания магданоз. Заливаме го с гореща вода и го изпичаме в гювеч, като от време на време го разбъркваме.
- След като извадим ястието от фурната го поръсваме с останалия магданоз и сервираме.
Овче месо с лук
Почистваме и нарязваме на лука на ситно. Накъсваме месото и го разбъркваме добре с лука. Оставаме го ...
Салата с пресен лук
Измиваме краставицата и я нарязваме на кръгчета.Измиваме и нарязваме на ситно зеленият лук.Почистваме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook