Close search

Морски език с майонеза

5.0
от общо 126 глас
Време: 35
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Морски език с майонеза photo-credit Вкусен паниран морски език

Начин на приготвяне

1. Смесваме галетата с черния пипер и малко сол. Овалваме филетата в брашното, после в разбитите яйца и пак в галетата.

2. Нареждаме ги в намазнена тавичка и ги наръсваме с малко мазнина. Печем до златисто.

3. Смесваме майонезата, лимоновия сок и малко черен пипер.

4. Сервираме със зелена салата и майонезения сос.

1 Коментар

  1. Small
    toca si esarfa absolvire

    Superb page and additionally simple to make sure you figure out justification. Exactly how can Document keep performing obtaining concur to make sure you publish element for the document into my approaching e-newsletter? Getting correct credit scores in your direction all the journalist and additionally backlink to website won’t deemed a dilemma. toca si esarfa absolvire

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност