Макарони с масло и сирене чедър
Продукти
- 50 г сирене чедър
- 80 г масло
- 250 г макарони
Начин на приготвяне
- "Пускаме" макароните във вряща подсолена вода.
- Сваряваме ги според указанието на опаковката.
- Прецеждаме ги.
- Разтапяме маслото и го прибавяме към макароните. Добавяме сиренето и разбъркваме много добре.
- Сервираме в купа или подходяща чиния.
Кафе еспресо с "Бейлис"
Напълваме филтъра на кафеварка под налягане с кафе и добавяме водата. На умерен огън сгорещяваме, док...
Фреш от зелени ябълки с лайм и краставица
Измиваме, обелваме и нарязваме на парчета ябълките ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook