Макарони с лук и кашкавал
Продукти
- черен пипер на вкус
- зехтин
- 140 г кашкавал , настърган
- 1 глава лук
- 400 г макарони , сварени
Начин на приготвяне
- Почистваме, нарязваме и запържваме лука в малко зехтин.
- Готовите макарони поставяме в малка тавичка и към тях добавяме запържения лук.
- Разбъркваме добре и добавяме настъргания кашкавал. Поставяме за 5 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна (колкото да се разтопи леко кашкавалът).
- Изваждаме от фурната, добавяме черен пипер на вкус и сервираме.
Пилешки крилца на барбекю
Измиваме и подсушаваме крилцата. Подправяме ги на вкус с подправките и ги мариноваме с ракията и соев...
Мини гофрети с малини
Разделяме белтъците и жълтиците в две отделни купички.В едната купичка разбиваме белтъците с половина...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook