Лесни оризови крокети
Начин на приготвяне
- В купа поставяме и смесваме ориза заедно със солта и маслото.
- Добавяме малко галета (около 15-20 г) и разбъркваме добре.
- Оформяме топчета и ги овалваме в галета, смесена с ригана. Пържим в сгорещена мазнина.
- Поставяме ги върху кухненска хартия да се изцедят от мазниата и сервираме.
Боровинков йогурт
Почистваме и измиваме добре боровинките. Слагаме ги в блендер заедно с киселото мляко и меда. Разбива...
Ризото с царевица
Почистваме и нарязваме лука и чесъна.В дълбок тиган загряваме зехтина и запържваме за около 3 минути ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook