Лаврак на тиган с мащерка и розмарин
от общо
139 гласа
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Измиваме и подсушаваме филетата лаврак. Овкусяваме със сол и черен пипер и намазваме със зехтин.
2. Загряваме оребрен тиган и слагаме филетата първо с кожата върху нагорещения тиган. Печем около 3 мин.
3. Обръщаме филетата и добавяме в тигана сока на един лимон, стръковете мащерка и розмарин и скилидките чесън. Печем до готовност.
4. Сервираме с гарнитура зелена салата или запечени картофи.
Каша от гъби с вино
1. Измиваме гъбите и ги нарязваме на филийки. Сваряваме ги в подсолена вода - 3 чаши и добавяме 1 чаш...
Запечени картофи с розмарин и чесън
1. Обелваме и нарязваме картофите на едри парчета. ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook