Лаврак на фурна
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и почистваме добре рибата. Посоляваме я и я поръсваме с подправката за риба.
- Нарязваме лимона на кръгчета и ги нареждаме около и вътре в рибата.
- Поливаме със зехтина и бялото вино, и слагаме цялото стръкче девесил отстрани.
- Слагаме в тавичка, върху хартия за печене.
- Печем на около 200 градуса, за около 30-40 минути.
Съвет:
За гарнитура можем да приготвим салата от пресен спанак с домати и запечено козе сирене. Консумираме и с бяло вино.
Пиле "кентъки"
Почистваме пилето и го нарязваме на парчета според вкуса ни.Смесваме всички продукти за маринатата и ...
Пица с шунка и кашкавал
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.След това слагаме сметаната и ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook