Крем супа от леща в хлебче
Продукти
Начин на приготвяне
- Нарязваме зеленчуците на дребно и ги задушаваме в мазнината.
- Прибавяме лещата и подправките. Заливаме ги с вода - 3 пръста над лещата, и оставяме да ври на бавен огън.
- След като лещата омекне напълно, изваждаме дафиновите листа и пасираме супата с пасатор до гладкост. Добавяме още вода до желаната от нас гъстота. Посоляваме на вкус.
- Издълбаваме вътрешната част на хлебчето и сервираме супата в него.
- По желание, може да сервираме супата поръсена със ситно нарязан зелен лук и черен пипер.
Топчета от сирене със сусам, червен пипер и зелен пук
В голяма купа намачкваме краве сиренето с вилица. К...
Крем супа от червена леща с картофи
Слагаме лещата в студена вода да ври за около 40-50...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook