Коктейл "Green Bay"
Продукти
- 10 мл. сироп от пъпеш "Monin"
- 40 мл. ликьор от мента "Marie Brizard"
- 40 мл. джин "Gordon's London"
- 80 мл. сок от пъпеш и ананас
- 100 мл. сок от портокал
- 10 мл. сироп от лайм "Monin"
- фреш от лимон
Начин на приготвяне
- Смесваме всички съставки в шейкър и ги "шейкваме".
- Изсипваме ги в чаша "Поко Гранде", отгоре правим флот с натрошен лед, малко водка и сок портокал.
- Украсяваме със спирала от кора лайм и резен лимон.
Талиатели с "Песто"
Сваряваме талиателите според указанията на опаковката, след което ги отцеждаме.Почистваме и пресоваме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook