Китайска туршия
Продукти
- 3 броя люти чушки зелени , нарязани на тънки кръгчета
- 2 ч.л. червен пипер лют
- 170 г оцет
- 170 г захар
- 60 г сол или на вкус
- 6 скилидки чесън
- 3 кг. зеле
- 2 моркова нарязани на лентички
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме зеленчуците.
- Добавяме всички подправки, разбъркваме без да ги мачкаме и оставяме да предстои 12 часа.
- Туршията е готова за консумация.
- Съхраняваме я хладилник, защото в нея няма консервант и на топло ще се развали.
Съвет: По желание, преди сервиране може да "поръсим" с малко соеви кълнове.
Сладки "Френски макарони"
За сладките: Пресяваме три пъти бадемите, какаото и пудрата захар.Разбиваме белтъците първоначално на...
Двойно шоколадово суфле
Натрошаваме шоколада и го разтапяме заедно с маслото, на водна баня, като бъркаме непрекъснато.Разбив...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook