Кисело зеле с ориз
Продукти
- 1 ч.л. чубрица
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. червен пипер
- 500 мл. вода
- 1 с.л. олио
- 1 ч.ч. ориз
- 1 кг. зелеви листа от кисела зелка
Начин на приготвяне
- Измиваме добре зелето и го нарязваме.
- В купа го смесваме с подправките и олиото и го разбъркваме добре.
- Изсипваме зелето в тавичка, добавяме водата и го печем около 2 часа, на 180 градуса.
- През това време сваряваме ориза.
- След като зелето се изпече го слагаме в голяма купа, прибавяме ориза и разбъркваме добре.
Картофена салата с праз лук и майонеза
Сваряваме и обелваме картофите. Нарязваме ги на пар...
Пълнени яйца с кисели краставички
Сваряваме, изстудяваме леко и обелваме яйцата. Разп...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook