Кавърма кебап от пилешко месо
Продукти
- ориз , сварен - за гарнитура
- 0,5 връзка магданоз
- 1 люта чушка
- 80 г червени чушки
- 380 г домати
- 3 глави лук
- 1 пиле
Начин на приготвяне
- Пилешкото се обезкостява и се нарязва на хапки.
- Запържва се и се изважда от съда.
- В същата мазнина се запържва лукът, нарязан наситно.
- Добавят се доматите и червените чушки, нарязани наситно и се пържи, докато сосът стане на мазнина.
- Пилешкото месо се поставя в соса.
- Ястието се запича на фурна.
- Поднася се със ситно нарязан магданоз и гарнитура от варен ориз, картофено пюре или панирани зеленчуци.
Пилешка супа с фиде
В голяма тенджера слагате около 2 литра вода, добавяте пилешкото месо и сол на вкус. По време на варе...
Супа от лапад
Нарязвате на ситно лука и морковите и ги слагате да се запържат леко в нагорещено олио. Почиствате до...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook