Кашкавал пане
Продукти
- 400 г кашкавал
- 1 яйце
- 2 с.л. брашно
- 4 с.л. галета
- мазнина за пържене
Начин на приготвяне
- Нарежете кашкавала на филийки с дебелина около 1 см. и ги сложете за около 1 час във фризера (по този начин кашкавалът няма да се разтече при пърженето.)
- Потопете всяко парченце първо в разбитите яйца, после оваляйте в брашното, след това отново в яйца и накрая в галетата. Може да повторите потапянето в яйца и отново в галета (по тоази начин панировката ще стане по-дебела.)
- Изпържете така приготвените кашкавалчета в сгорещената мазнина от двете страни.
- Сервирайте с гарнитура по избор.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook