Картофени кюфтета с магданоз здравословно
Продукти
Начин на приготвяне
- Измиваме и сваряваме картофите. След това ги обелваме и намачкваме, докато са още топли.
- Нарязваме лука и магданоза на ситно, и ги добавяте към намачканите картофи. Добавяме изварата, индийското орехче, солта и яйцата, и разбъркваме много добре.
- От готовата картофена смес оформяме кюфтета с желана от нас големина, овалваме ги в брашно и пържим в загрято олио първо от едната, а след като придобият златист цвят и от другата страна.
- Готовите кюфтета може да отцедим от ненужната мазнина върху кухненска хартия.
- По желание, сервираме поръсени с пресен магданоз, нарязан на ситно.
Тирамису с Марсала
Разбиваме жълтъците със захарта и ги поставяме на водна баня. Наливаме на тънка струйка 150 млвино Ма...
Талиатели със сирене тофу
Сваряваме талиателите според указанията на опаковката, след което ги отцеждаме.Почистваме и нарязваме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook