Картофена крем супа с чесън
Продукти
- черен пипер на вкус
- червен пипер на вкус
- 6 ч.ч. вода
- 2 с.л. оцет
- 3 г масло
- 1 глава лук
- 5 скилидки чесън
- 0,5 кг. картофи
- сол на вкус
Начин на приготвяне
- Обелваме и нарязваме картофите на кубчета.
- Сваряваме на пара или в малко количество вода, след което пасираме.
- Нарязваме лука на ситно и го задушаваме в маслото и 1 с.л. вода.
- Поръсваме с червен пипер и смесваме с картофеното пюре.
- Заливаме картофите с гореща подсолена вода и варим 10 минути на слаб огън.
- Овкусяваме със счукания чесън и оцет.
Какаов кекс с нутела
Разбиваме на хомогенна смес всички продукти (като сме сложили содата в киселото мляко, преди да го до...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook