Канелони с кайма
Продукти
Начин на приготвяне
1. Поставяме бешамела в купа и към него добавяме половината от пармезана. Разбъркваме внимателно.
2. Задушаваме нарязания на ситно лук, заедно с босилека и малко зехтин и сол. Добавяме каймата и запържваме за около 6-7 мин. Добавяме и доматения сос и оставяме да изври водата. С така приготвения пълнеж напълваме канелоните.
3. Намазваме форма за печене с масло и в нея изсипваме половината от бешамела. Нареждаме канелоните и ги заливаме с останалия бешамел.
4. По желание, може да поръсим с пармезан и запичаме за около 25 минути, в предварително загрята на 220 градуса, докато се зачервят. Гарнираме с пресен магданоз.
Задушени картофи на тиган с розмарин
1. Обелваме и нарязваме картофите на кубчета.2. Взи...
Тиквен пай
1. Смесваме сухите съставки в голяма купа - 1.5 ч.ч. брашно, 0.5 ч. л. сол, 1 с.л. захар, 150 мл олио...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook