Гъби в масло
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите на едро. (По желание, може да ги оставим цели).
- В дълбок тиган загряваме маслото и олиото. Прибавяме гъбите и ги оставяме да се задушат под капак, като разбъркваме от време на време.
- След около 10 минути, добавяме чесъна и подправките.
- Задушаваме за още около 10 минути, снемаме от котлона и поръсваме със ситно нарязаният магданоз.
- Разбъркваме и сервираме.
Млечна баница
Намазваме тава за печене (препоръчителен диаметър 32 см) с олиото и я покриваме с 2 листа от корите, ...
Пилешки бутчета с билки
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, черния, червения пипер, ригана, босилека, мащерката...
4 Коментара