Close search

Гъби в масло

3.6
от общо 137 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Гъби в масло photo-credit Сочни гъби в масло

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите на едро. (По желание, може да ги оставим цели).
  2. В дълбок тиган загряваме маслото и олиото. Прибавяме гъбите и ги оставяме да се задушат под капак, като разбъркваме от време на време.
  3. След около 10 минути, добавяме чесъна и подправките.
  4. Задушаваме за още около 10 минути, снемаме от котлона и поръсваме със ситно нарязаният магданоз.
  5. Разбъркваме и сервираме. 

4 Коментара

  1. Small
    Анонимен

  2. Small
    Анонимен

  3. Small
    Анонимен

  4. Small
    Анонимен

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност