Гъби с ориз, лук и магданоз
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме гъбите. Задушаваме ги в загрятото олио.
- Почистваме и нарязваме лука на ситно, и го прибавяме да се задуши при гъбите.
- Добавяме измития ориз и разбъркваме леко около 5 минути, след което добавяме водата. След като ястието заври, намаляваме котлона и оставяме да ври около 30 минути - до готовност на ориза.
- Овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. Добавяме и ситно нарязаният магданоз.
- Ястието поднасяме топло по желание гарнирано с малко пармезан или кашкавал.
Пържени картофи с масло и морска сол
Обелваме и нарязваме картофите.Добавяме солта, разб...
Печени пилешки бутчета със зехтин и чесън
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook