Close search

Боб чорба по манастирски

3.8
от общо 150 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Боб чорба по манастирски photo-credit Вкусна и традиционна боб чорба

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От вечерта накисваме боба в студена вода. След това го отцеждаме от водата, слагаме го в тенджера, заливаме го със студена вода и го варим на тих огън. 
  2. След половин час го прецеждаме и го заливаме с гореща вода. След това прибавяме олиото, нарязаните лук и моркови, и го оставяме да ври. 
  3. Когато бобът е почти уврял, прибавяме нарязания домат, сол, черен пипер, джоджен и чубрица. 
  4. При сервиране можем да добавим стрит лют пипер.

1 Коментар

  1. Small
    eggy

    If you have any free time, I recently discovered an incredible game called eggy car that you are welcome to join me in playing if you do.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност