Close search

Боб чорба по манастирски

3.8
от общо 149 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Боб чорба по манастирски photo-credit Вкусна и традиционна боб чорба

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От вечерта накисваме боба в студена вода. След това го отцеждаме от водата, слагаме го в тенджера, заливаме го със студена вода и го варим на тих огън. 
  2. След половин час го прецеждаме и го заливаме с гореща вода. След това прибавяме олиото, нарязаните лук и моркови, и го оставяме да ври. 
  3. Когато бобът е почти уврял, прибавяме нарязания домат, сол, черен пипер, джоджен и чубрица. 
  4. При сервиране можем да добавим стрит лют пипер.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност