Агнешка дроб-сарма
Продукти
- 450 г кисело мляко
- 4 яйца
- 1 с.л. универсална подправка (пикантина, вегета)
- 1 ч.л. джоджен
- 1 ч.л. босилек
- 450 г ориз
- 1 морков
- 250 г гъби
- 2 глави лук
- 500 г агнешки комплект
100 г съдържат:
- 189 калории
- 8 г мазнини
- 10 г протеини
- 23 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Измиваме агнешкия комплект и го слагаме да се вари в посолена вода.
- В подходящ съд запържваме лука, моркова и гъбите, нарязани на ситно.
- След като се свари агнешкия комплект до нарязваме на кубчета.
- Почистваме и нарязваме зеленчуците и ги запържваме заедно с месото.
- Добавяме и ориза и заливаме с бульона.
- Като набъбне ориза добавяме подправките и слагаме в тава да се запече.
- През това време от яйцата и киселото мляко правим заливка, след като изври водата заливаме дроб-сармата и я връщаме във фурната да се запече.
Салата от три зеленчука
Измиваме и нарязваме доматите и краставиците.Почистваме и нарязваме лука.Смесваме всички зеленчуци в ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook