Агнешка чорба
Продукти
- 20 мл олио
- 1 яйце
- пресен джоджен
- 50 гр бял ориз
- 1 домат
- 1 ч.л. червен пипер
- сол
- черен пипер
- 1 червена чушка
- 1 глава лук
- 1 кг агнешки ребра
Начин на приготвяне
1. Сваряваме место, обезкостяваме го и прецеждаме бульона.
2. Загряваме олиото в тиган, задушаваме ситно нарязания лук и останалите зеленчуци. Добавяме бульона и късчетата месо. Оставяме да ври около 20 мин. Добавяме ориза и овкусяваме с подправките.
3. След като оризът се свари, добавяме нарязания и обелен домат. Оставяме да ври около 5 мин. и застройваме с яйцето.
4. Сервираме с пресен джоджен.
Унгарска гъбена супа
1. Разтопяваме маслото и запърваме лука,
прибавяме морковите и гъбите.2. П...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook