Close search

За укрепване на костите, мускулите и сърцето яжте комбинация от 3 вида сушени плода

За укрепване на костите, мускулите и сърцето яжте комбинация от 3 вида сушени плода За укрепване на костите, мускулите и сърцето яжте комбинация от 3 вида сушени плода Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Сушените кайсии са истински склад за хранителни вещества. Те имат благоприятен ефект върху сърдечния мускул, поради съдържанието си на калий. 

Освен това са и отлична профилактика срещу ракови заболявания. В състава на тези плодове-чудо влизат: фосфор, желязо, калций, каротин, витамин B5.

Смокините нормализират дейността на щитовидната жлеза. В допълнение, сушените смокини помагат за премахване на паразити от червата. Използват се и като народен лек за лечение на бронхит.

Сините сливи имат благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. Те ни помагат да се отървем от запека и хемороидите. В допълнение, сушените сливи са полезни при проблеми със сърцето и кръвното налягане. Счита се, че те са подходящи срещу бъбречни болести, ревматизъм, чернодробни заболявания и атеросклероза. Благодарение на високата си концентрация на витамин А, те подобряват и зрението.

Затова всеки ден в продължение на 1,5 месеца яжте вкусната и магическа комбинация от:

- 1 сушена смокиня
- 5 сушени кайся
- 1 сушена синя слива

Тези плодове съдържат вещества, които благоприятстват възстановяването на клетките, включително меките тъкани около гръбначните дискове. Те правят тези тъкани по-стабилни и еластични. Укрепването им води до заздравяване на целия гръбначен стълб. По този начин ще способствате и за по-добрата издръжливост на сърцето, мускулите и костите към физическите натоварвания.

Забележка: Препоръчително е да използвате само органични продукти.

Източник: framar.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност