Свинско с ориз
Добавено от
Master Chef
Видяна: 10343
Продукти
За 4 порции: 1 кг свинска плешка 1 ч.ч. ориз 1 глава лук дафинов лист 1 морков черен пипер сол зехтин магданоз
Начин на приготвяне
1. Измиваме и нарязваме свинското на парчета. 2. Задушаваме лука в зехтин и малко вода заедно със ситно нарязаните моркови, сол и черен пипер. Добавяме месото да се запържи леко. 3. В тавичка слагаме почистения ориз и изсипваме сместта. Слагаме дафиновия лист. Доливаме 3 ч.ч. вода и слагаме да се пече на около 200 градуса. Печем до готовност. След като стане готово, поръсваме със ситно нарязан магданоз.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook