Шпековано пилешко филе с червени боровинки
Добавено от
magecreations
Видяна: 4358
Продукти
4 бр. пилешки филета 50 гр. сушени червени боровинки 200 мл. ликьор 100 мл. бяло вино 2 яйца сух чесън и черен пипер мащерка и риган зехтин и сол брашно / за паниране /
Начин на приготвяне
Накиснете сушените боровинки в половината ликьор. Оставете докато набъбнат добре. През това време измийте пилешкото филе и го сложете в останалата част от ликьора и овкусете с мащерка, риган, сол и малко зехтин. След като боровинките са готови започнете да шпиковате пилешкото от двете страни. Шпикованото пилешко го панирайте с брашно и яйца. Манатарките, които аз използвам са сухи. Ако и Вие използвате сухи - накиснете ги в топла вода, за да възстановят обема си и отцедете. В тигана сложете зехтин и прибавете манатарките, бялото вино, сух чесън и сол на вкус. Добър апетит!
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook