Пикантен дип с орехи
Добавено от
magecreations
Видяна: 5154
Продукти
100 гр. орехи 100 гр. шпеков салам 5 бр. печени зелени чушки (може и пикантни чушки рибки) 1-2 скилидки чесън майонеза сол и черен пипер керевиз
Начин на приготвяне
В загрят сух тиган запечете орехите. Натрошете ги още докато са топли. Накълцайте на ситни кубчета шпековия салам и чушките. Ако имате налични леко пикантни печени чушки (рибки) използвайте тях. Така дипа ще стане по-пикантен. В купа смесете нарязаните продукти. Нарежете на ситно керевиза и го прибавете. Към цялата смес сложете майонезата, щипка сол, черен пипер и смачкания чесън. Разбъркайте добре. Този вид дип може, да се използва както за разядка, така и като допълнение към някоя салата или за гарнитура. Добър апетит!
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook