Ордьовър с яйца и два вида пушена риба
Добавено от
mariana.gizdarska
Видяна: 5221
Продукти
8 твърдо сварени яйца 2 вида пушена риба(едната да е сьомга,другата бяла по избор) 2 стърка зелен лук 2 с.л.майонеза 1 с.л.бяла горчица 30 мл.масло 1 с.л.готварска сметана магданоз, 4ерен пипер на вкус сол на вкус
Начин на приготвяне
1.Сварените яйца се разрязват на половинки,издълбават се жълтъците и се подреждат в съда за сервиране. 2.Жълтъците се натрошават на дребно с вилица и се овкусяват с 1с.л.майонеза , 1с.л. бяла горчица,черен пипер и сол на вкус. 3.Пушената бяла риба се накъсва на малки парченца и се задушава в маслото за 2-3 минути.Прибавя се готварската сметана,1с.л.майонеза,нарязания на колелца зелен лук,4ерен пипер и сол на вкус. 4.С така приготвената рибена смес се пълнят половинките яйца. 5.Пушената сьомга се нарязва на тънки лентички и всяка лента се завива на розичка-поставя се отгоре на всяка яйчева половинка. Добавя се и магданоз за декорация. 6.Жълтъчната смес се оформя на цвете и се поставя в средата на ордьовъра. Това е един мн.лесен,вкусен и ефектен ордьовър,който ще впечатли Вашите гости!
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook