Запечени смокини с мед и сирене здравословно
Продукти
- 16 смокини добре узрели
- 100 г синьо сирене или козе сирене
- 8 с.л. мед полутечен
- зехтин
Начин на приготвяне
- Измиваме и отцеждаме смокините.
- Почистваме стеблата и ги срязваме на две. Поставяме ги в подходяща тава за печене.
- Върху всяка поставяме малко от сиренето, съвсем леко напръскваме със зехтин отгоре и слагаме във фурната.
- Оставяме да се запече до лекото разтичане на сиренето (около 8-10 минути).
- Изваждаме смокините от фурната и докато са още горещи ги поливаме с меда.
Бобена салата с чери домати и зелен лук
Почистваме и нарязваме на ситно магданоза и лука.Из...
Тарт "Татен"
За тестото: Пресяваме брашното заедно със солта и го смесваме с нарязаното на кубчета студено масло в...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook