Запечени кренвирши с кашкавал
Начин на приготвяне
- Кренвиршите се обелват и срязват надлъжно, като целта е да не се разполови, а само да се среже.
- В този разрез се поставя правоъгълно парче кашкавал.
- Кренвиршите се поставят в силно загрята фурна. Пекат се, докато кашкавалът се разтопи.
- Запечените кренвирши се сервират веднага, докато са топли и се поднасят с гарнитура от свежа салата, по желание може да се гарнират и с малко кетчуп.
Конфитюр от кайсии
Измивате добре кайсиите. След това на „дупето” на всяка кайсия правите кръстче с остър нож. В голяма ...
Смути от зелени ябълки със селъри и мака
Измиваме и нарязваме ябълките и селърито. Поставяме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook