Яйца с бекон
Начин на приготвяне
- Загряваме тиган с дебело дъно и слагаме маслото в него.
- Счупваме внимателно яйцата, за да не се разтече жълтъкът. Посоляваме на вкус.
- Яйцата са готови, когато белтъкът се стегне.
- Изваждаме яйцата внимателно и в същия тиган поставяме бекона, нарязан на кубчета и го запържваме от двете страни.
- Сервираме горещи.
Пица с моцарела и салам
Разточваме тестото* върху набрашнения плот с помощта на точилка, с големина по избор.Поставяме го в н...
Хамбургер с пилешко филе
Разрязваме питката на две и я запичаме леко на скара.Взимаме едната част от хлебчето и слагаме горчиц...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook