Телешки стек със зехтин
Продукти
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 1 с.л. зехтин за намазване
- 4 телешки стека около 220 г всеки
Начин на приготвяне
- Загряваме оребрен тиган на среден огън и го намазваме с малко зехтин.
- Овкусяваме стековете със сол и пипер на вкус, и ги оствяме в тигана за около 4 минути от всяка страна (може да използваме скара или барбекю, вместо тиган).
- Сервираме стековете топли, с прясна салата по избор.
Ванилени бухтички
Поставяме содата в киселото мляко (което е добре да е на стайна температура) и го бъркаме докато шупн...
Шоколадов сладолед с кафе и канела
Изсипете захарта в млякото и разбъркайте добре дока...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook