Свински шишчета
Продукти
- 2 домата
- 3 глави лук
- 3 чушки
- 200 г сланина (може и без)
- 1 кг свинско филе
- черен пипер на вкус
- чубрица на вкус
- ким
- 200 мл бяло вино
- сол на вкус
- 2 с.л. масло
100 г съдържат:
- 230 калории
- 20 г мазнини
- 15 г протеини
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
- На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, лук, сланина, домат.
- Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
- Сервираме с гарнитура по желание.
Рецепта и снимка: Росица Генчева, прочетете още вкусни рецепти в книгата "1555 Избрани рецепти" от Росица Генчева
Сладкиш с круши
Разбиваме маслото със захарта до побеляване. Добавяме яйцата и разбиваме още.Добавяме лешниците и лим...
Печена тиква с мляко
Почистваме тиквата от семенната част, обелваме я и я нарязваме на парчета с големината по избор. Пост...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook